maanantai 8. lokakuuta 2012

Treeni aloitettu!

Huh, tästä tulee pitkä matka! Eilen tuli tehtyä kaverin kanssa ensimmäinen lenkki puolimaratoniin valmistautuen - matkaa kertyi vaivaiset 4 kilometriä, mikä tuntui kyllä suhteellisen pitkältä matkalta.

Puolimaratoniin valmistautuminen vaatii noin kolmesta neljään lenkkiä viikossa, mikä tuntuu paljolta yhdistettynä koulunkäyntiin, hevosen hoitamiseen ja töidenkin tekemiseen. Kyse on nyt kuitenkin jostain paljon suuremmasta kuin vain minusta ja minun ajastani ja arjen pyörittämisestä; mehän tahdomme auttaa miljoonia ihmisiä ja tuoda ihmisten huulille faktat ihmiskaupasta. Ihmiskaupan uhreilla ei ole mahdollisuutta päättää oman arkensa pyörittämisestä, joten vähintä mitä minä yksilönä voin tehdä, on antaa omasta ajastani 3 lenkkikertaa viikossa aina kesään saakka. Kuuluisa lausahdushan on, että kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta jokainen meistä voi tehdä jotakin. Olen varma että yhdessä koko Run For Freedom -joukkue voi olla nostamassa ihmiskauppaa laajemmin tietoisuuteen, jolloin siihen voidaan alkaa puuttua vahvemmin. Jokainen juoksu on juoksu vapauden puolesta!

Toistaiseksi puhkun vielä intoa, mutta odotan kauhulla vaikeita ja ylitsepääsemättömiltä tuntuvia hetkiä lenkkipoluilla. Vaikeaa tulee olemaan, se on aivan varma. Uskon kuitenkin vahvasti, että tehtävä työ tulee olemaan sen arvoista - jokainen lahjoitettu euro ja jokainen uusi ihmiskaupan tilanteesta kuullut ihminen on saavutus ja voitto.

Mehän tehdään tämä yhdessä, Let's Run For Freedom!


Essi

1 kommentti:

  1. Aaw, kreisii ku mietinki Julia Immosta: 4 tuntii viitenä päivänä viikossa vai miten se meni! Ihan mieletön tuo RAKKAUS, joka antaa voimaa.

    VastaaPoista