sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Sunnuntain hölkkähurmosta

En muista millon viimeksi lenkillä käyminen olis ollut näin mahtavaa kuin tänään. Hyvää musaa kuulokkeista, sopivasti vaatteita päällä, muutama pakkasaste, hentoinen lumikerros ja auringonpaiste. Siinäpä oli tämän aamupäivälenkin onnistumisen avaimet. Olin ihan hurmoksessa ja juoksu kulki!Näitä lenkkejä voi sitten muistella, kun taivaalta tulee räntää, väsyttää eikä yhtään huvittais...

Mukavaa sunnuntaita kaikille toivottaa Minna!

2 kommenttia:

  1. Voi että! Ois pitäny itekki vaan lähteä juoksemaan tänään! Tiiätkö sen tunteen, kun kuulee tai lukee jonkun lenkistä, niin itelle tulee ihan hirveä himo päästä lenkille? No nyt on sellanen fiilis!;) eilinen lenkki paino kropassa vielä tänäänki niin paljo, että jäi sit tänään lenkit väliin.. Kurkkuki on kipeä...taas!

    VastaaPoista
  2. Voi että! Ois pitäny itekki vaan lähteä juoksemaan tänään! Tiiätkö sen tunteen, kun kuulee tai lukee jonkun lenkistä, niin itelle tulee ihan hirveä himo päästä lenkille? No nyt on sellanen fiilis!;) eilinen lenkki paino kropassa vielä tänäänki niin paljo, että jäi sit tänään lenkit väliin.. Kurkkuki on kipeä...taas!

    VastaaPoista