maanantai 24. kesäkuuta 2013

Kääk!

Tänään se iski. Nimittäin pahemmanlaatuinen jännitys. Yhtäkkiä tajuntaani iskeytyi, että neljän päivän päästä h-hetki on käsillä. Nyt on lenkit juostu ja kunto ei tästä enää kohoa lauantaihin mennessä. Muistan tämän saman tunteen viime vuodelta. Pakokauhu iski! Mitä jos en olekaan treenannut tarpeeksi, jotta pääsen omaan tavoiteaikaani? Mitä jos lauantaina on kauhea helle? Mitä jos... Lista on loputon!:D 
Mutta tänä vuonna kuitenkin jokin on toisin (vaikka paniikki on sama;)). Henkilökohtainen suoritukseni on minulle tärkeä edelleen, en yhtään yritä kieltää sitä, mutta on jotakin, joka tekee tästä juoksusuorituksesta erityisen. Tällä juoksulla on paljon syvällisempikin merkitys kuin itsensä voittaminen. Olen treenannut koko talven, jotta saan olla omalla panoksellani mukana taistelussa ihmiskauppaa vastaan. Olen ylpeänä osa 62 hengen juoksujoukkuetta, joka on muuttamassa maailmaa. Jokainen juoksuaskel on ollut askel kohti vapautta. Jokaisella juoksulenkillä on ollut tärkeä merkitys tässä taistelussa. En ole juossut vain itseni vuoksi vaan jokaisen 27 miljoonan ihmiskaupan uhrin vuoksi.

Jokaisella meistä on varmasti ollut vaikeuksia oman fyysisen ja henkisen jaksamisen kanssa tämän harjoittelujakson aikana ja voi olla, ettet päässytkään siihen tavoitteeseen, jonka olit itsellesi asettanut. Haluan muistuttaa jokaista teistä, että yksikään juoksulenkki ei ole ollut turha! Jokainen juoksemasi kilometri on osoitus siitä, että haluat auttaa. On toki pelkästään hieno asia, jos kaikki yltävät tulevana lauantaina tavoitteisiinsa, mutta vaikkeivat yltäisikään, on juoksemisella ja harjoittelulla silti ollut merkitys. Miettikää mikä valtava voima meissä on! Joukko ihmisiä eri puolilla Suomea päättää alkaa treenata yhteisen näyn puolesta ja tässä sitä nyt ollaan. Mihin kaikkeen tämän energian ja innostuksen voikaan hyödyntää? 

Toivotan teidät kaikki sydämellisesti tervetulleiksi Suomen Turkuun juoksemaan vapauden puolesta! Tästä tulee huippu juttu!:) Nähdään lauantaina! Kääk!

-Karoliina

P.S. Onhan kaikki halukkaat muistaneet ilmoittautua syömään Rantakerttuun tapahtuman jälkeen klo 18.00? Vielä ehtii, kun heti laittaa viestiä osoitteeseen runforfreedommarathon@gmail.com. Ja puolison tai muun kaverin voi tietty ottaa mukaan, kun vain ilmoittaa hänetkin.;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti