perjantai 23. marraskuuta 2012

Aika juoksee, minä en.

Voihan flunssakausi sentään! Lasteni mentyä tänä syksynä päivähoitoon, on kotimme vallannut joka kuukausi vähintäänkin yksi kunnon flunssa, joka kiertää kaikki neljä perheenjäsentä läpi. Tai anteeksi, nyt valehtelin. Itselläni ei ole ollut joka kuukausi eri flunssaa, vaan sama flunssa on jatkunut kätevästi kohta 3 kuukautta putkeen! 1,5 viikkoa olin välillä terve kunnes taas iki-ihana ystäväni kurkkukipu tuli kylään. Nyt voin sanoa, että turhauttaa! Aikaa kuluu, viikot ennen isoa koitosta vähenevät ja minä se vaan lasken kuntoani makaamalla sohvalla. Hauskinta tässä on se, että ennen tätä syksyä olen ollut koko elämäni aikana todella harvoin sairaana. Ja tauot liikunnasta flunssan takia ovat olleet maksimissaan parin viikon mittaisia!

Mutta, vaikka en ole päässyt treenaamaan, on motivaationi kuitenkin pysynyt ennallaan. Jos ei jopa kasvanut entisestään! Siksi kai tämä tauko juoksemisesta ottaakin niin koville. Mieli on virkeämpi kuin keho.

Mutta toverit: täältä noustaan vielä! Jos, ja kun, pystymme tekemään jotakin ihmiskaupan loppumisen hyväksi, niin eiköhän yksi "pikku" flunssakin ole taltutettavissa?!;) Vai mitä sanotte?

Flunssaisin, mutta valoisin terveisin,
Karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti